Origineel kado voor kerst – TOP 10

December is dé kadotjesmaand en dat heeft alles te maken met kerstmis en nieuwjaar! Om je geliefden te verrassen met een origineel kado dat helemaal niet veel kost hebben we speciaal voor jou een heuse kerstspecial in elkaar gebokst. Hierbij vind je alvast onze toppers in geschenken voor het nieuwe jaar:

Praktische cadeau’s voor rondom het huis

Ben jij iemand die graag een nuttig kado geeft waar de andere persoon heel wat plezier aan kan beleven? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen in de webshop van Decoraza! Deze shop biedt een ruim gamma aan van heel erg bekende topmerken zoals Alessi, Blomus, Umbra, XL Boom. Hun hebbedingetjes zijn niet alleen een streling voor het oog, ze zijn ook bijzonder praktisch in gebruik en gaan door hun hoge kwaliteit vele jaren mee. Aangezien we in Nederland gekend staan dat we waar voor ons geld willen kan je in deze shop makkelijk kado’s kopen op basis van prijs. Neem dus nu snel een kijkje naar de originele cadeau’s van Decoraza.

Screen Shot 2013-11-12 at 09.15.17

Originele fotolijst als kado

Wil je je mooiste momenten delen met de persoon aan wie je een kado wenst te geven dan is een fotolijst een prima keus. Je kan er niet alleen mee terugblikken op je allermooiste momenten maar je decoreert er het huis ook nog eens mee. In de webshop van Decoraza.nl vonden we zo bijzonder veel mooie lijsten.

origineel kado met foto's

 

Speciaal kado verzekerd

Zoals je wel gezien zal hebben is er nu geen enkele reden meer om niet op te komen draven met een origineel cadeau tijdens de feestdagen. Bestel ze makkelijk online en krijg ze de volgende werkdag in huis.  Je kan er voor kiezen om het kado af te laten leveren bij je vriend of vriendin maar je kan het ook eerst bij jou thuis laten leveren om dan persoonlijk af te geven. Een persoonlijk wenskaartje bij stoppen en jouw kerst kan alvast niet meer stuk!

 

 

 

Geef een reactie