Origineel Foto kado met kleurrijke lijsten

Ben je op zoek naar een origineel kado om foto’s in te plaatsen dan maak je met een multifotolijst een prima keus. Deze lijsten zijn speciaal ontworpen om al je mooiste momenten veilig in te bewaren en ze hebben bovendien erg leuke designs zodat ze perfect passen in je woning. Hierbij geven we je graag een overzicht van al die leuke lijsten die we ontdekt hebben.

 

Magnetische fotolijst

De magnetische fotolijst toont nog maar eens aan dat je ook in iets simpel zoals een fotolijst vernieuwing kan blijven maken. Deze fotolijsten zijn volledig naar eigen smaak in te delen en kunnen in een mum van tijd geupdate worden. Zo heb je niet meer te maken met oude foto’s in de lijst maar blijf je steeds opnieuw de allerlaatste familiekiekjes toevoegen. Deze lijsten zijn gemaakt van gelakt staal en worden uitgegeven door Presse Citron.  Dit leuke kado is zeker iets voor vrouwen en meisjes. Deze leuke fotolijst heb ik gevonden in de rubriek kado’s voor vrouwen op Acaza.nl
magnetische fotolijst

 

 

Multilijsten als kado

Een multifotolijst kost gemiddeld per foto minder dan een standaard fotolijst en op de koop toe ziet ze er ook een pak leuker uit. Deze fotolijsten vonden we heel erg inspirerend en erg atractief. Je kan al een multilijst kopen vanaf 2 foto’s maar dat aantal kan al snel oplopen tot maar liefst 50 stuks of zelfs meer.

 

Screen Shot 2013-11-12 at 09.45.17

gespot bij Acaza.nl

 

 

 

 

Geef een reactie