Cadeau voor de pastalover? Enkele tips!

Pastagerechten kunnen we allemaal wel waarderen… Snel tussendoor op kot, of uitgebreid op restaurant, de Italiaanse keuken doet het steeds goed. Op zoek naar een origineel cadeau voor een pastaliefhebber? Wij verzamelden alvast enkele tips!

Een multifunctionele pastaschepper

Deze multifunctionele pastaschepper is een ideaal gadget om cadeau te doen aan de kotstudent. Hij neemt weinig plaats in en kan toch voor verschillende doeleinden gebruikt worden! Zo kan je er niet alleen spaghetti mee opscheppen, maar ook kaas mee raspen dankzij de voorziene rasp op de achterzijde van de schepper. Bovendien kan je de achterkant van deze tang ook gebruiken om spaghetti te doseren vòòr het koken.

 

pastaschep5015545_1

 

Tibidabo – Een cadeau voor de Alessi verzamelaar

De Tibidabo set bestaat uit een XL vork en lepel, waarmee je heel gemakkelijk een bordje pasta kan opscheppen voor je gasten. Ziet er goed uit én is erg praktisch. Ideaal als aanvulling op je Alessi collectie!

 pastaschepper cadeau

 

Pizza Mes – Eva Solo

Met deze roller kan je je pizza gemakkelijk in stukken snijden voor het serveren. Het magnetische heft kan je na het snijden verwijderen, zodat je het mes en het heft apart kan afwassen. Ook heel geschikt om je kruiden fijn te snijden.

pizzasnijder-eva-solo

Uuni Pizza Oven

Mag het echt exclusief zijn? Met deze pizzaoven kan je zelf authentieke artisanale pizza’s maken. Je vult de voorziene ruimte gewoon met pellets en laat de oven even opwarmen, en vervolgens kan je aan de slag! De oven wordt erg warm, zodat je pizza’s in 2 minuten klaar zijn. Het hoeft niet altijd barbecue te zijn op je terras…

 

Pizza Oven Cadeau

Geef een reactie