Een verrassend cadeau voor hem

Een cadeau voor hem kiezen kan erg moeilijk zijn. Alweer een mand bier? Alweer een dvd of cd? Of het zoveelste etentje? Het is niet eenvoudig om verrassend uit de hoek te komen. Wij schuimden voor u het internet af om enkele verrassende ideetjes op een rij te kunnen zetten.

Een cadeau voor hem…om te genieten

Met deze koffieset van Blomus wordt elk koffiemomentje er ééntje om van te genieten. Of het nu is om ‘s ochtends rustig wakker te worden, even bij te praten met z’n tweetjes of energie op te doen op kantoor, dankzij deze glazen ziet de koffie er altijd goed uit. Bovendien zorgt de dubbele wand ervoor dat je koffie warm blijft zonder dat je je handen verbrandt. Bovendien…als je zelf eens in de keuken aan de slag gaat, kan je deze glaasjes ook gebruiken om er aperitiefhapjes in te serveren. In een glaasje zien je hapjes er extra goed uit!

koffiekop

 

Een sportieve verrassing

Boys will be boys…Maar je zou het natuurlijk ook een Sportief Cadeau kunnen noemen. Hoe je het ook brengt, met de Umbra Pongo zal je bij elke man wel scoren. Bovendien is deze tafeltenisset ideaal om de eettafel om te toveren tot speelterrein. Een ideaal gadget om een avond met vrienden op te fleuren!

cadeau voor hem - pingpong

 

Opgeruimd staat netjes.

Mannen en netheid…Niet altijd de meest voor de hand liggende combinatie. Nochtans maken ze het zichzelf op die manier ook vaak moeilijk, gezien ze dan plots niets meer terugvinden. Dankzij deze sleutelhouders krijgen de sleutels alvast hun vaste plek. Op die manier verliest hij ‘s ochtends geen tijd meer door een speurtocht naar sleutels te moeten organiseren. Bovendien kan je er gemakkelijk ook enkele brieven in plaatsen, zodat je niet vergeet om ook naar de post te gaan.

sleutelkastje

 

Voor de familieman

Bij papa’s kan je altijd scoren met deze. Verzamel de mooiste foto’s van het gezin in een stijlvolle fotolijst, die je dan een ereplekje aan de muur kan geven. Ook leuk voor bij hem op kantoor, zodat hij altijd een beetje aan jullie denkt.

fotolijst

 

Geef een reactie