De zoektocht naar een verrassend kerstcadeau…

…die kan niet vroeg genoeg beginnen! Zo vermijd je niet alleen de drukte in de winkelstraten, maar loop je ook niet langer het risico dat dat ultiéme kerstcadeau net uitverkocht is. Daarnaast geef je jezelf zo ook de kans om wat langer na te denken over de persoon die je wil verrassen. Alleen zo kom je tot een persoonlijke verrassing.  Bovendien heb je op die manier uitgebreid de tijd om de kersttrends van dit jaar te leren kennen…

Classics

Er zijn natuurlijk heel wat mensen die houden van een eindejaar met alles erop en eraan. Gebreide kersttrui, veel kaarsjes en lichtjes, lekker eten… Bij sommige mensen wéét je dan ook dat je zal scoren met een klassieker.

kerstbal-babbonatale2

 

De kerstballen van Alessi zijn een echt verzamelobject. Ze worden handgeblazen en geschilderd en zijn dan ook allemaal een beetje uniek. Op elke kerstbal is een andere kerstfiguur afgebeeld, zodat je kerstboom dadelijk een vrolijk geheel gaat vormen!

 

67ha1-kerstkous-groot-rood

 

Ook deze klassieker mag bij de echte kerstliefhebber niet ontbreken. Vul deze sok met echte zuurstokken en plaats er vooraan een gekke foto in. Succes gegarandeerd!

Romantisch

De winterperiode en de eindejaarsfeesten zijn natuurlijk het moment bij uitstek om je geliefde eens te verwennen. Niets leuker dan dicht tegen elkaar aan kruipen wanneer de dagen koud en donker worden!

s66rd1p3-k

 

Zoek er de mooiste foto’s uit van jullie met z’n tweetjes en verzamel ze in een groot multifotokader. Wedden dat deze een ereplekje krijgt in huis?

Winters

Warme geschenkjes spreken in de winterperiode altijd aan. Zachte materialen, warme kleuren of gewoon een lief gebaar…

Urban

Ook hippe binnenhuisdecoratie en trendy accessoires zijn populair als geschenk. Bovendien zijn goud, koper en bronstinten erg populair, waardoor je designgeschenkje dadelijk ook een warme winterse uitstraling krijgt.

80614

 

Deze bijzettafeltjes zie je momenteel werkelijk overal. Ze doen tegelijk dienst als tafel en als opbergmand en zijn dan ook dé oplossing om de zithoek netjes opgeruimd te houden.

Geef een reactie