Een kado voor haar… met oog voor budget

Gewoon, zomaar een kado voor haar. Daar scoor je mee! Maar we begrijpen natuurlijk ook wel dat je voor zo’n “zomaar-kadootje” niet altijd even veel budget aan de kant hebt staan. Maar om te scoren hoef je heus je spaarpotje niet leeg te schudden. Wij zetten voor u enkele betaalbare kadootjes voor haar op een rij.

Een juwelenhouder als kado voor haar

kado voor haar

 

Het hoeft heus geen dure ring te zijn. Of een exclusief kleedje. Deze juwelenhouder is dat allemaal tegelijk én is bovendien veel goedkoper. Dankzij de lengte van 102cm kan ze aan de beide kanten van dit jurkje heel wat juwelen kwijt. Voor slechts €12,45 haal je deze voltreffer in huis!

Voor een creatieveling.

omy kleurprent volwassenen

 

Kleuren is hip. Ook onder volwassenen. Het is dé manier bij uitstek om creatief bezig te zijn en om tegelijk even tot rust te komen. De extra grote kleurposters van OMY doen het dan ook erg goed als geschenk. Deze heb je al voor €11!

Betaalbare merkproducten.

espresso kopjes

 

 

Ook met deze kan je rekenen op succes! De producten van Blomus staan immers gekend om hun kwaliteit en hun design. Ze komen bovendien ook altijd in een mooie verpakking, waardoor je geschenkje extra goed overkomt. Toch kosten deze dubbelwandige espressokopjes niet meer dan €14,95

Als ze graag in de keuken staat…

…dan mag Nessie niet ontbreken! Deze gekke pollepel blijft op zijn vier pootjes in de soep staan, en piept met zijn kopje net boven het oppervlak.

nessie pollepel

Een fotogeschenkje

Het is misschien een klassieker, maar toch zal je er steevast mee scoren. Zoek een mooie foto van jullie samen en geef ‘m een leuke verpakking…misschien samen met een flesje van haar favoriete wijn?

fotokader kado

 

 

 

 

 

Geef een reactie