Een eindejaarsgeschenk om mee uit te pakken.

Op zoek naar een feestelijk eindejaarsgeschenk dat écht verrassend is? Dit jaar eens geen fles wijn en geen bloemen? Wie echt op speurtocht gaat vindt altijd wel wat, ongeacht het budget.

Eindejaarsgeschenk voor minder dan €15

Ook als je budget beperkt is, kan je voor mooie geschenkjes zorgen. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze koffiekoppen van Blomus? Ze hebben een dubbele wand, zodat je koffie extra lang warm blijft, terwijl de buitenkant van de kop toch  niet warm aanvoelt. Ook heel mooi om aperitiefhapjes in te serveren!

eindejaarsgeschenk koffie

Eindejaarsgeschenk voor minder dan €25

Kinderfeest met eindejaar? Dan zal je bij alle partijen scoren met deze kleurplaten. Ze fungeren tijdens de maaltijd als placemat, maar ze kunnen na de maaltijd ook ingekleurd worden. Zo zullen de jongsten met plezier aan tafel blijven zitten.

omy kleurplaten

Eindejaarsgeschenk voor minder dan €50

Met deze zal je vast bij alle vrouwen scoren. Dankzij deze juwelenhouder blijft de bad- of slaapkamer er immers altijd netjes uitzien, terwijl je bovendien ook heel snel al je juwelen kan terugvinden. De ideale sieraden gevonden? Dan kan je in het voorziene spiegeltje even checken hoe je ermee staat!

tosca sierraden

Eindejaarsgeschenk voor minder dan €100

Dit houten bedtafeltje is niet zomaar een mooi geschenk… Je geeft het natuurlijk in combinatie met een ontbijt op bed! Ideaal om je partner eens goed in de bloemetjes te zetten.

bedtafeltje sagaform

 

Geef een reactie