Kerstcadeautjes voor in de keuken.

In deze dagen brengt iedereen veel tijd door in de keuken….maar voor heel wat mensen is dat ook pure ontspanning. Met keukencadeautjes kan je dan ook veel mensen een groot plezier doen. Bovendien komen deze cadeautjes ook heel regelmatig van pas.

Aan tafel met Pascale Naessens

kerstcadeau

Sinds kort biedt Pascale Naessens in samenwerking met Serax ook een eigen servies aan. Net als in haar gerechten, zien we ook in haar serviesgoed warme kleuren en organische vormen terugkeren. Ideaal om een gezellige kersttafel mee in te kleden.

Kleur met Alessi

2016-12-07-15-58-29

Met deze kleurrijke bokaaltjes zal het moeilijk worden om van de snoepjes af te blijven… Maar ze zijn alvast wel erg mooi om je keuken mee te decoreren.

Design met Black+Blum

2016-12-09-16-46-28

De Forminimal lijn van Black+Blum is ideaal voor de moderne keuken. De neutrale witte accessoires passen overal, terwijl het spel met schuine lijnen toch voor een originele blikvanger zorgt.

 Op bed…

2016-12-09-15-48-55

Het hoeft natuurlijk ook niet altijd allemaal in de keuken… Wat dacht je bijvoorbeeld van dit houten bedtafeltje?

Voor de pizzalover

kerstcadeau

Deze Alessi pizzaroller is een musthave voor alle Alessiverzamelaars én voor alle pizzalovers. Het is niet alleen een hippe manier om je pizza mee te serveren, maar bovendien is het met deze roller ook dadelijk veel gemakkelijker om je pizza in stukjes te verdelen.

Geef een reactie